Підтримуйте Україну! Як ви можете допомогти?

Блоґ

У цьому блозі будемо писати про CMS OpenCart, про розробку інтернет-магазинів та модулів, давати поради, обговорювати проблеми і їх вирішення. 

Фікс для редактора Summernote в OpenCart 3.0

Summernote в OpenCart 3 не має такого розширеного набору функцій форматування, як, наприклад, CKEditor або TinyMCE. Це може бути обмеженням для користувачів, які потребують складнішого форматування тексту.

Як пришвидшити сканування та індексацію сайту пошуковими системами?

Використовуйте наші поради та інформацію із документації пошукових систем, тоді ви зможете допомогти пришвидшити сканування та індексацію вашого сайту пошуковими ботами і поліпшити його позиції у результатах пошуку

Розробка інтерактивного каталогу запчастин на OpenCart

В сучасному технологічному світі не обійтись без комплектуючих деталей і вузлів, а зручна система їх пошуку і підбору в візуальному представленні на схемах буде вагомою перевагою перед іншими продавцями та постачальниками.

OpenCartBot став офіційним партнером OpenCart в Україні

OpenCartBot став офіційним професійним партнером OpenCart в Україні. Наш статус партнера - це чергова сходинка, на яку ми ступаємо, щоб забезпечити Ваш онлайн бізнес надійними та перевіреними рішеннями.

Як отримати json ключ API в Google Cloud Console

Ключ API Google Cloud - це важливий елемент для роботи з послугами та інструментами компанії Google. Він використовується для ідентифікації вашого додатку, сервісу або користувача при доступі до різних сервісів та ресурсів Google Cloud через API.

Реліз OpenCart 3.0.3.9 - що нового?

16 жовтня 2023 вийшов реліз OpenCart 3.0.3.9. Неочікувано, через два роки після останнього релізу третьої версії 3.0.3.8 і семи релізів четвертої версії випустили офіційне оновлення на яке вже ніхто й не сподівався. Чому так? Мабуть, тому що досі немає стабільної версії 4.0.x.x

Наступна версія OpenCart після 4.0.2.3 буде сумісною з PHP >= 7.4

На офіційному github репозиторії OpenCart можна помітити активну роботу над пониженням необхідної для CMS мінімальної версії PHP до 7.4. Можна сказати, що це хороша новина для користувачів, адже не всі сервери мають у конфігурації PHP 8.2, яку вимагає теперішня OpenCart 4.0.2.3.

Корисні MySQL запити для роботи з базою даних OpenCart

Якщо ви адмініструєте OpenCart, то рано чи пізно виникає необхідність щось масово змінити чи отримати з бази даних. Ми пропонуємо підбірку корисних MySQL запитів для OpenCart.

Вийшов реліз OpenCart 4.0.2.3. Повернення ocmod вже близько!

Вчора, 16 вересня 2023, вийшов новий реліз OpenCart 4.0.2.3. Цю версію ми чекали два місяці від моменту випуску попередньої 4.0.2.2. Варто сказати, що це вже близька до стабільної збірка гілки 4. Навіть мова перемикається без жодних фіксів, як то кажуть "із коробки", вперше після виходу версії 4

Довгий текст опису не зберігається в OpenCart?

Не вдається зберегти довгий текст опису товару / категорії / статті блогу в OpenCart? Може бути кілька причин, чому довгий текст не зберігається в базі даних MySQL. В цій статті наведемо кілька причин, чому так може відбуватись.

Не працює зміна мови в адмінпанелі OpenCart 4.0.2.2

Одна із проблем OpenCart 4.0.2.2 - неможливо змінити мову в панелі адміністратора. Це стабільна проблема всієї вітки починаючи з 4.0.0.0, вже шостий реліз вийшов, а мову й досі не можливо змінити. На офіційному Github автора закидали "ішусами" і "пул-реквестами" щодо цього багу

Інтеграція OpenCart з Pohoda - експорт/імпорт товарів і категорій

Інтеграція дозволяє автоматизувати процес передачі даних між OpenCart і Pohoda. Замість ручного введення даних з однієї системи в іншу, інтеграція дозволяє автоматично синхронізувати дані про товари, категорії, ціни і запаси між системами, тобто отримувати актуальну інформацію про запаси товарів у реальному часі, що дозволяє уникати надлишків або нестачі товарів.