Адаптація популярних блогів OpenCart під SEO Pro

OpenCartBot - 28.08.2024
Адаптація популярних блогів OpenCart під SEO Pro

Дуже часто можна зустрітись з проблемою, коли той чи інший блог для OpenCart не формує ЧПУ посилання, якщо на сайті використовується розширення SEO Pro. Всі вже звикли до SEO Pro, адже це вирішує ряд проблем з формуванням URL в OpenCart, тому це просто "маст-хев" розширення для будь-якого сайту на OpenCart. Але як бути з нестандарними блогами, які не мають підтримки цього корисного SEO модуля? Багато хто шукає інші блоги, які сумісні з SEO Pro, а дехто взагалі не зважає на "неправильні" URL посилання у своєму блозі.

Ми вирішили надати вам можливість отримати адаптацію до SEO Pro деяких блогів, з якими стикались наші клієнти і просили зробити їх адаптацію для ЧПУ. Звісно, робота не може бути безоплатною, тому деякі розширення платні, як от для блогу вбудованого в шаблоні Journal3,  але простіші адаптації, які ми вже робили, публікуватимуться тут безкоштовно.

Треба зауважити, що ми не порушуємо права сторонніх модулів блогів і, навіть, не модифікуємо їх. Модифікатор адаптації під SEOPro (ocmod) зазвичай доповнює лише один файл - контроллер seo_pro.php

Також слід сказати, що в мережі існує безліч варіантів розширення SEO Pro, його адаптацій, фіксів, покращених платних варіантів, а також вбудований скрипт seopro.php у збірку ocStore. Ми не можемо гарантувати, що надані вам модифікатори будуть працювати на всіх можливих варіантах SEO Pro.


SEO Pro адаптація для Journal3 Blog

Треба відразу сказати, що ми не є прихильниками шаблону Journal3 від індійських розробників, оскільки він порушує принципи побудови розширень і, власне, codestyle самого OpenCart-у. Цей шаблон вимагає спеціальної адаптації практично будь-якого модуля,  а це зайва робота для розробників. Journal3 можна назвати фреймворком, який працює на основі OpenCart. Проте він є популярним серед користувачів OpenCart у всьому світі, оскільки дозволяє налаштовувати і добре кастомізовувати зовнішній вигляд із адмінки незважаючи на інші його недоліки. Блог цього шаблону також має нестандарту структуру і не працює з ЧПУ SEO PRO, тому ми зробити адаптацію.
Купити адаптацію SEO PRO для Journal3


SEO Pro адаптація під Блог Octemplates

Вбудований у шаблони Octemplates блог має підтримку SeoPro від ocStore і платної версії SlaSeoPro. Але чомусь немає підтримки базового безкоштовного SEO Pro, від якої пішли всі ці його похідні версії. Так як ми робили таку адаптацію для одного з клієнтів - публікуємо тут її безкоштовно.
Завантажити адаптацію


SEO Pro адаптація для OptimBlog

OptimBlog - це популярний безкоштовний блог для OpenCart з відкритим кодом, проте він не має адаптації для роботи ЧПУ в SEO Pro. Ми вирішили цю проблему створивши модифікатор.
Завантажити адаптацію


SEO PRO фікс для Blogger

Фікс для модуля Blogger дозволяє додати батьківський каталог (наприклад, /blog/) в URL статей цього блогу.
Завантажити фікс


Як встановити цю адаптацію для блогу?

Щоб встановити адаптацію, потрібно завантажити її у інсталяторі розширень в адмінці, оновити кеш модифікаторів і очистити системний кеш. Для очистки системного кешу можна скористатись нашим безкоштовним розширенням Cache cleaner


Рекомендовані модулі


Інші статті